Naravno intimno milo ima pH vrednost okoli 5,0. S pH vrednostjo 5,0 vzdržuje fiziološko ravnovesje intimnih delov in daje prijeten občutek svežine ter ugodja ves dan.

Zaradi izbrane kombinacije naravnih eteričnih olj deluje protibakterijsko in pomirjajoče, zato je milo primerno tudi za nežno in občutljivo kožo.

Osnovni

1x Feminosent milo
14
99€
  • Zavarovanje pošiljke
  • Prednostna obravnava naročila

Najbolj priljubljen

3x Feminosent milo
14.99
11
90€
cena na milo

Skupaj: 35,70 EUR
  • Prihrani 9 EUR (-21%)
  • Zavarovanje pošiljke
  • Prednostna obravnava naročila
popularno

Šparavček

6x Feminosent milo
14.99
9
90€
cena na milo

Skupaj: 59,40 EUR
  • Prihrani 15 EUR (-44%)
  • Zavarovanje pošiljke
  • Prednostna obravnava naročila
max prihranek

30-DNEVNA 100% GARANCIJA NA ZADOVOLJSTVO

99,3% uporabnic je nad Feminosent milom navdušenih! Ker verjamemo, da boš med njimi tudi ti, ti nudimo 30-dnevno garancijo na zadovoljstvo.

V kolikor slučajno ne bi bila zadovoljna, nam vrni milo- lahko tudi prazno embalažo – in mi ti bomo vrnili čisto vsak cent, ki si ga plačala za milo.

Nakup je tako rekoč brez tveganja – pridobiš pa lahko vse! Tvoji odnosi s partnerjem bodo ponovno taki, kot so bili v mladih letih – pogosti, intenzivni in v popoln užitek.

Pogosto zastavljena vprašanja

Intimno milo Feminosent je formulirano tako, da je nežno in pomaga ohranjati fiziološko ravnovesje intimnih predelov. Vsi naravni izvlečki so skrbno izbrani s pomočjo strokovnjakov ter ginekologov in zagotavljajo celodnevno svežino in blagodejno nego, ki krepi naravno zaščito kože in sluznice.

Da Feminosent intimno milo je primerno tako za ženske kot tudi za moške. Intimno milo ima nevtralno vrednost pH 5.0, kar pomeni da ga lahko uporabljajo tudi za nego obraza.

Da, intimno milo je zelo blago in ga lahko uporabljajo tudi otroci od 4. leta starosti.

Z redno uporabo naravnega intimnega mila preprečimo nastanek neželenih, škodljivih bakterij in ustvarimo pogoje za razmnoževanje dobrihProtibakterijsko delovanje lahko pripišemo predvsem propolisu, eteričnemu olju grenivke in čajevca.

Priporočamo ga za nego ženskih in moških intimnih delov telesa, primeren tudi za otroke od 4. leta starosti dalje.